Personalizare prin

Logo-ul Masstex brodat

Masstex are un departament dedicat de personalizare a produselor prin broderie. Departamentul este dotat cu utilaje automatizate, performante ce permit realizarea broderiilor extrem de rapid, în cantități  foarte mari și cu o calitate mult mai bună decât a metodele vechi de broderie manuală.

Utilajele ultra-moderne pe care le folosim în prezent pot face față unui volum de muncă ridicat, realizând broderii cu un grad avansat de complexitate, păstrând calitatea produsului finit și adăugându-i o pată de culoare.

Față de alți competitori care depind de alți producători pentru a le face designului, noi realizăm întregul proces de personalizare, digitizăm modelul care se dorește a fi brodat și apoi aplicăm broderia pe produsul finit, asigurând astfel cea mai bună calitate într-un timp cât mai scurt.

Deoarece procesul de personalizare se obține printr-un program de digitizare a modelului dorit, costurile realizării fiecărui model depind de:

  • Complexitatea graficii
  • Numărul de culori utilizate
  • Dimensiunea dorită
  • Poziționarea broderiei

Pentru mai multe detalii legate de personalizarea produsului dumneavoastră prin broderie sau pentru solicitarea unei oferte de preț, vă rugăm să utilizați una din metodele disponibile pe pagina de CONTACT.