Search
Close this search box.

Recomandari de intretinere

Recomandări de întretinere a produselor

Uniformele medicale sunt realizate dintr-o țesătură  de calitate superioară, ce combină trei tipuri de material: poliester-bumbac-spandex, îmbinând astfel respirabilitatea bumbacului cu elasticitatea spandexului, pentru a obține un articol adaptat activităților zilnice ale profesioniștilor din domeniul medical, dar care sa asigure si maximum de confort .

Culoarea intensa se pastreaza timp indelungat, rezistand la spălări la 60˚C datorită procesului special de vopsire. Având o densitate de 160 gr/mp țesătura este una moale, plăcută la atingere și cu un aspect de remarcat.

Acest tip de țesătură este preferat de profesioniștii din domeniul medical, industria cosmetică, hotelieră și alimentație. De asemenea, va funcționa bine în utilizarea de zi cu zi, costumele fiind disponibile într-o gama diversificată de culori.

Procentul de contracție în timpul spălării este mai mic de 3%, ceea ce înseamnă că „nu intră la apă”.

Recomandări de întreținere:

  • – Conform testelor, produsele întreg albe sau întreg colorate poate fi spălat la 60˚C, dar, pentru păstrarea culorilor un timp mai indelungat, recomandam sa spalati produsul la 40˚C. Produsele cu contrast/paspoal trebuiesc spălate la maxim 40˚C!
  • – Curățarea chimică a produsului nu este permisă. Utilizarea solvenților organici nu este permisă.
  • – În cazul produselor albe, este permisă folosirea înălbitorilor. Se poate folosi orice înălbitor.
  • – Uscarea produsului este permisă doar în uscător cu tambur la temperaturi scăzute.
  • – Călcarea produsului este recomandată să se realizeze la o temperatură medie, temperatura fierului de călcat nu trebuie să depășească 150˚C.

Precizăm faptul că monitorul sau ecranul dispozitivului poate distorsiona nuanța reala a produselor! Nuanța poate fi afișată fie mai deschisă, fie mai închisă, decât cea reală!

Pentru a achiziționa produsele noastre, puteți vizita unul din magazinele noastre partenere, sau online de pe site-ul www.rommedical.ro.