Search
Close this search box.
Masstex SRL

Despre noi

Societatea noastră este specializată în producerea uniformelor și echipamentelor de lucru. Suntem alegerea perfectă pentru cei ce își doresc o vestimentație practică, confortabilă și de calitate!

Scopul nostru este de a continua să ne îmbogățim oferta de produse, ținând cont întotdeauna de răspunsul și cerințele clienților noștri, pentru a oferi cea mai buna calitate, o livrare optimă și un preț cât mai bun.

Calitatea materialelor utilizate, designul atent la detalii cu respectarea ultimelor tendințe în moda vestimentației profesionale fac ca produsele noastre să fie alegerea perfectă pentru cei care își doresc o vestimentație practică și de calitate .

Uniformele noastre sunt oferite într-o varietate mare de culori și stiluri, iar datorită gamei diversificate suntem siguri că veți găsi aici uniforma pe care o căutați.

Vizitaţi site-ul nostru, răsfoiţi catalogul de produse, analizaţi preţurile,deoarece suntem siguri că va putem oferi produse de calitate în condiții optime. Cataloagele de produse sunt diferenţiate pe domenii de activitate şi se reînnoiesc anual, iar pentru continuitate unele articolele sunt menţinute timp de mai multe sezoane.

Domeniile cărora se adresează

Produsele noastre

Domeniul medical

Ne mândrim cu faptul ca putem oferi uniforme de calitate excepționala pentru orice profesionist din sistemul medical, cum ar fi:

Alte domenii

Deasemenea, produsele noastre pot fi utilizate și de personalul profesionist din alte domenii, asigurând confort și calitate:

Locații unde găsiți produsele noastre

Călărași

Str. Prelungirea București, Nr. 17, Bl. D26, Sc. 2, Parter

- Lângă Penny - Orizont

Constanța

Bulevardul Tomis 153, Bloc TS5.

- Lângă Liceul de Informatică

Posibilitați de personalizare

Personalizare prin broderie

Masstex are deasemenea și un departament pentru brodarea produselor, asigurându-vă astfel posibilitatea de a vă personaliza uniformele cu logo sau nume.

Tot ce trebuie să faceți este să ne trimiteți logo-ul sau numele pe care doriți iar acesta va fi aplicat prin broderie.