Search
Close this search box.

Personalizare prin broderie

Logo-ul Masstex brodat

Masstex are un departament dedicat de personalizare a produselor prin broderie. Departamentul este dotat cu utilaje automatizate, performante ce permit realizarea broderiilor extrem de rapid, în cantități  foarte mari și cu o calitate mult mai bună decât a metodele vechi de broderie manuală.

Utilajele ultra-moderne pe care le folosim în prezent pot face față unui volum de muncă ridicat, realizând broderii cu un grad avansat de complexitate, păstrând calitatea produsului finit și adăugându-i o pată de culoare.

Față de alți competitori care depind de alți producători pentru a le face designului, noi realizăm întregul proces de personalizare, digitizăm modelul care se dorește a fi brodat și apoi aplicăm broderia pe produsul finit, asigurând astfel cea mai bună calitate într-un timp cât mai scurt.

Deoarece procesul de personalizare se obține printr-un program de digitizare a modelului dorit, costurile realizării fiecărui model depind de:

Pentru mai multe detalii legate de personalizarea produsului dumneavoastră prin broderie sau pentru solicitarea unei oferte de preț, vă rugăm să utilizați una din metodele disponibile pe pagina de CONTACT.