Search
Close this search box.

Sarafan Delia

79,00 lei

Sarafanul este disponibil alb sau colorat.

Înălțimea modelului: 164 cm

Greutatea modelului: 49 kg

Modelul poartă mărimea XS

Cum mă măsor? Tabel cu măsurători Mostrar de culori

SKU N/A Categorie: Etichete: , ,

Tabel mărimi:

 

Sarafanul Delia este un sarafan cu nasturi. Sarafanul este disponibil alb sau colorat. Croiul lejer și atenția la detalii îl fac ideal pentru toate construcțiile corporale.

Sarafanul Delia este ideal pentru domeniul medical, domeniul hotelier, centre SPA, centre de înfrumusețare, direcții medicale și sociale, postliceale, școli si grădinițe, clinici medicale și nu numai.

Compoziție și întreținere

Realizată dintr-o țesătura de calitate superioară, ce combină trei tipuri de material: poliester-bumbac-spandex, îmbinând astfel respirabilitatea bumbacului cu elasticitatea spandexului, pentru a obține un articol adaptat activitatilor zilnice ale profesioniștilor din domeniul medical, dar care să asigure și confortul .

  • 61% poliester, 35% bumbac, 4% spandex.
  • Spălarea se face la 40 ˚C de grade, cu orice detergent care nu conține înălbitor.
  • Având o densitate de 160 gr/mp țesatura este una moale, plăcută la atingere și cu un aspect de remarcat.

Precizăm faptul că monitorul sau ecranul dispozitivului poate distorsiona nuanța reală a produsului! 

Dimensiunile din tabel reprezintă mărimile efective ale articolului. Față de acestea pot apărea diferențe de ± 2 cm datorate procesului manual de fabricație. În cazul în care mărimile dumneavoastră sunt între măsurile afișate, vă recomandăm să alegeți măsura mai mare.

Pentru a achiziționa acest model, puteți vizita unul din magazinele noastre partenere, sau online de pe www.rommedical.ro.