Search
Close this search box.

Bluza Maria din tercot

Prețul inițial a fost: 57,00 lei.Prețul curent este: 29,00 lei.

Bluza Maria este un articol ideal pentru toate tipurile de constructii corporale. Bluza este cambrata si cu detalii fine la toate cele 3 buzunare.

Atentie! In functie de lot, unele bluze pot avea o broderie subtila pe buzunar si diferenta de lungime intre ele!

  • Compozitia materialului: 65% poliester, 35% bumbac.

In limita stocului disponibil!

SKU N/A Categorie:

Bluza Maria

Bluza Maria este un articol ideal pentru toate tipurile de constructii corporale. Disponibil in varianta cu maneca scurta, intr-o gama diversificata de culori.  Bluza Maria este cambrata, cu detalii fine la toate cele 3 buzunare.

 

Bluza Maria este ideala pentru: domeniul medical, domeniul hotelier, centre SPA, centre de infrumusetare, directii medicale si sociale, postliceale, scoli si gradinite, clinici si nu numai.

 

Compozitia materialului: 65% poliester, 35% bumbac.

 

 

Recomandari de intretinere:

  • – Conform testelor, produsele intreg albe sau intreg colorate poate fi spalat la 60˚C, dar, pentru pastrarea culorilor un timp mai indelungat, recomandam sa spalati produsul la 40˚C. Produsele cu contrast/paspoal trebuiesc spalate la maxim 40˚C!
  • – Curatarea chimica a produsului nu este permisa. Utilizarea solventilor organici nu este permisa.
  • – In cazul produselor albe, este permisa folosirea inalbitorilor. Se poate folosi orice inalbitor.
  • – Uscarea produsului este permisa doar in uscator cu tambur la temperaturi scazute.
  • – Calcarea produsului este recomandata sa se realizeze la o temperatura medie, temperatura fierului de calcat nu trebuie sa depaseasca 150˚C.

 

Precizam faptul ca monitorul sau ecranul dispozitivului poate distorsiona nuanta reala a produsului! Nuanta poate fi afisat fie mai deschisa, fie mai inchisa, decat cea reala!

Dimensiunile din tabel reprezinta marimile efective ale halatelor. Fata de acestea pot aparea diferente de ± 2 cm datorate procesului manual de fabricatie. In cazul in care marimile dumneavoastra sunt intre masurile afisate, va recomandam sa alegeti masura mai mare.