Search
Close this search box.

Bluză Adela tercot color cu fermoar

Prețul inițial a fost: 71,00 lei.Prețul curent este: 36,00 lei.

Bluza Adela cu fermoar este disponibilă într-o gamă variată de culori.

Dimensiune model: 1.64 cm, 51 kg.

Modelul poartă mărimea XS.

SKU N/A Categorie:

Bluza Adela tercot color cu fermoar

Bluza Adela Color este o bluza cu fermoar, disponibila intr-o gama variata de culori este realizata dintr-un material lejer in varianta cu maneca scurta. Croiul drept si atentia la detalii, il fac ideal pentru toate tipurile de constructii corporale.

Bluza Adela Color tercot se poate folosi in: domeniul medical, domeniul hotelier, centre SPA, centre de infrumusetare, directii medicale si sociale, postliceale, scoli si gradinite, clinici si nu numai.

 

Compozitia materialului: 65% poliester, 35% bumbac.

Culoarea intensa se pastreaza timp indelungat, rezistand la spalari la 60˚C datorita procesului special de vopsire. Având o densitate de 160 gr/mp tesatura este  una moale, placuta la atingere si cu un aspect de remarcat.

Acest tip de tesatura este preferat de profesionisti din domeniul medical, industria cosmetica, hoteliera si alimentatie. De asemenea, va functiona bine in utilizarea de zi cu zi, costumele fiind disponibile intr-o gama diversificata de culori.

Procentul de contractie in timpul spalarii este mai mic de 3%, ceea ce inseamna ca „nu intra la apa”.

 

Precizam faptul ca monitorul sau ecranul dispozitivului poate distorsiona nuanta reala a produsului! Nuanta poate fi afisat fie mai deschisa, fie mai inchisa, decat cea reala!

Dimensiunile din tabel reprezinta marimile efective ale halatelor. Fata de acestea pot aparea diferente de ± 2 cm datorate procesului manual de fabricatie. In cazul in care marimile dumneavoastra sunt intre masurile afisate, va recomandam sa alegeti masura mai mare.